AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak fidesi görmek

Kahve falında kabak fidesi görmek

Kahve falında kabak fidesi görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, işin düzeltileceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına delalet eder.

Kahve falında kabak fidesi gördüyseniz:

  • Ummadığınız bir yerden elinize yüklü miktarda para geçebilir ya da, yeni bir işe başlayabilirsiniz.

Kahve falında kabak fidesi görmek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kabak fidesi dikmek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Kahve falında ağaç fidesi almak her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında meşe fidesi görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil fasulye fidesi görmek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nar fidesi görmek işe başlanacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına inanılır.

Kahve falında kayısı fidesi görmek aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında iğde fidesi görmek bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir