AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak ve salatalık görmek

Kahve falında kabak ve salatalık görmek

Kahve falında kabak ve salatalık görmek maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, işlerinin iyi gideceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabak ve salatalık gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan veya kendinizi zor duruma düşürebileceğiniz aktivitelerden kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında kabak salatalık görmek kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına inanılır.

Kahve falında salatalık kabak görmek fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabak ve salatalık görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına tabir olunur.

Kahve falında salatalık turşusu yediğini görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına alamet eder.

Kahve falında salatalık ekmek yemek işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan salatalık toplamak sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine yorulur.

Kahve falında taze salatalık görmek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeden salatalık toplamak maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir