AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok iri insan görmek

Kahve falında çok iri insan görmek

Kahve falında çok iri insan görmek yalan söylemeye, çalışıyorsa terfi alacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, çevre değiştireceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine delalettir.

Kahve falında çok iri insan gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler veya akrabalarınız sizi bazı konularda desteklemeyebilir ya da söylemek istediğiniz şeylerin anlamını dahi çıkartamayabilirler.

Kahve falında çok iri insan görmek dertlerinden kurtulacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında iri insan görmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işarettir.

Kahve falında iri horoz görmek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, kazancının günden güne azalacağına işarettir.

Kahve falında iri ve kısa yılan görmek geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında iri taneli nar görmek kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, çok kötü hissedileceğine işaret eder.

Kahve falında iri badem görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına işaret eder.

Kahve falında iri soğan görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine alamet eder.

Kahve falında iri gözlü bebek görmek kazanılan paranın artacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir