AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri soğan görmek

Kahve falında iri soğan görmek

Kahve falında iri soğan görmek kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, çok kötü günler yaşayacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, işinde verimsiz olacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında iri soğan gördüyseniz:

  • Bazı konular tekrar edebilir.

Kahve falında iri soğan görmek büyük başarılara imza atacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı iri yılan görmek sevinç ve mutluluğa, eve kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri portakal görmek amacına ulaşabileceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında iri uzun yılan görmek yeniden can bulacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında iri boğa görmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iri hayvan görmek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına tabir olunur.

Kahve falında iri inekler görmek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iri adamlar görmek ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir