AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri taneli nar görmek

Kahve falında iri taneli nar görmek

Kahve falında iri taneli nar görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iri taneli nar gördüyseniz:

  • Fırsat bulabilirseniz yarışmalara katılmayı denemelisiniz.

Kahve falında iri taneli nar görmek huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iri nar görmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında nar tanesi yemek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tane tane nar yemek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında nar taneleri toplamak doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında iki tane nar görmek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına tabir olunur.

Kahve falında tane nar görmek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı nar taneleri görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir