AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri insan görmek

Kahve falında iri insan görmek

Kahve falında iri insan görmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, kısmetlerinin kapanacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında iri insan gördüyseniz:

  • Yanlış bir imaj oluşturma ya da farklı izlenim bırakma riskiniz var.

Kahve falında iri insan görmek kısmetlerinin artacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok iri insan görmek pişman olacağı şeyler yapacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iri taneli üzüm görmek kendi işinin başına geçeceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri badem görmek korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına delalet eder.

Kahve falında iri kar tanesi görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iri taneli buğday görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında iri dana görmek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında iri ceviz toplamak söz, yetki ve imza sahibi olacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir