AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri horoz görmek

Kahve falında iri horoz görmek

Kahve falında iri horoz görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, çok hayırlı işlere atılacağına inanılır.

Kahve falında iri horoz gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altında tutmanız gerekiyor.

Kahve falında iri horoz görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında iri taneli dolu yağdığını görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında iri patates görmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında iri iri zeytin görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya inanılır.

Kahve falında irili ufaklı yumurta görmek maneviyatını daha ön planda tutacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iri üzüm yemek maddi yükümlülüklerin artacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına alamet eder.

Kahve falında iri kiraz görmek sağlık sorunun kalmayacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında iri gözlü erkek bebek görmek bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir