AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri badem görmek

Kahve falında iri badem görmek

Kahve falında iri badem görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına delalettir.

Kahve falında iri badem gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri ne kadar zorlarsanız istediğinizi almanız da o kadar zorlaşabilir.

Kahve falında iri badem görmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bademli lokum yemek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kavrulmuş badem yemek hayata karşı zayıf davranmayacağına, yeni iş kollarına girileceğine delalettir.

Kahve falında badem ezmesi yemek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz badem görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında badem satmak bolluk içine olacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına alamet eder.

Kahve falında kuru badem yemek görmek yanlış bir karar verileceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında badem aldığını görmek layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir