AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri gözlü bebek görmek

Kahve falında iri gözlü bebek görmek

Kahve falında iri gözlü bebek görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iri gözlü bebek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işlerinize karışmasını veya size sözle müdahale etmesini engelleyebilirsiniz.

Kahve falında iri gözlü bebek görmek dirliğin bozulabileceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına yorulur.

Kahve falında iri gözlü erkek bebek görmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iri gözlü kedi görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında iri göz görmek küslükleri bitireceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iri gözlü kadın görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iri yeşil göz görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil iri göz görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında iri mavi göz görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir