AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri ve kısa yılan görmek

Kahve falında iri ve kısa yılan görmek

Kahve falında iri ve kısa yılan görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, büyük paralar kazanacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, daha fazla para kazanacağına işarettir.

Kahve falında iri ve kısa yılan gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi bildiğiniz yoldan veya kendi istediğiniz yöntemlerle ilerlemek istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında iri ve kısa yılan görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iri uzun yılan görmek aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iri siyah yılan görmek çok sayıda borca gireceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına alamet eder.

Kahve falında büyük iri yılan görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz iri yılan görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iri yeşil yılan görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında irili ufaklı yılan görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı iri yılan görmek insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir