AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok horoz görmek

Kahve falında çok horoz görmek

Kahve falında çok horoz görmek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, işinde itibar edineceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, zor zamanlar geçireceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında çok horoz gördüyseniz:

  • Belli bir olayın ya da durumun bir şekilde gözden düşeceğini veya inadın kırılacağını ya da bunun gibi şeyler olabileceğini düşünüyorsanız yanılabilirsiniz.

Kahve falında beyaz horoz görmek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Kahve falında konuşan horoz görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına delalettir.

Kahve falında horoz resmi görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede horoz görmek kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tüysüz horoz görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, önemli kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iri horoz görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında hasta horoz görmek rahata ve kolaylığa kavuşacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında horozla dövüşmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, işlerinde kara geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir