AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta horoz görmek

Kahve falında hasta horoz görmek

Kahve falında hasta horoz görmek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta horoz gördüyseniz:

  • Size artık bir faydası dokunmayan bazı kişiler, planlar veya projeler dikkat çekme çabasında olabilirler.

Kahve falında hasta horoz görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına yorulur.

Kahve falında horoz yavrusu görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında horoz eti yemek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında tüysüz horoz görmek özlem gidereceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında horoz boğmak sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında çift başlı horoz görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında horoz ötmesini görmek canının ve malının garantide olacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine delalettir.

Kahve falında horoz başı kesmek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir