AnaSayfa / Genel / Kahve falında horozla dövüşmek

Kahve falında horozla dövüşmek

Kahve falında horozla dövüşmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, bazı konularda önayak olunacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında horozla dövüşmek gördüyseniz:

  • Olumlu adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında horozla dövüşmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında biriyle dövüşmek aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine işaret eder.

Kahve falında kızla dövüşmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında aslanla dövüşmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşiyle dövüşmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, maddi zararının giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmanınla dövüşmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine işarettir.

Kahve falında kaplanla dövüşmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına yorulur.

Kahve falında kılıcla dövüşmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, eksiklerinin farkına varacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir