AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede horoz görmek

Kahve falında bahçede horoz görmek

Kahve falında bahçede horoz görmek çok mutlu ve sevinçli olacağına, kendi işine sahip olacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçede horoz gördüyseniz:

  • Kendiniz gibi davranın.

Kahve falında bahçede horoz görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında konuşan horoz görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında horozun saldırdığını görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında horozun üstüne atladığını görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına inanılır.

Kahve falında horoz veya tavuk görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuk horoz hindi görmek sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında hasta horoz görmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında horozun görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, rahatın kaçacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir