AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşan horoz görmek

Kahve falında konuşan horoz görmek

Kahve falında konuşan horoz görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, işlerinin toparlanacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, şansının da açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında konuşan horoz gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sonrasında pişmanlık duyacağınız kararlar almanıza veya hareketlerde bulunmanıza neden olabilir.

Kahve falında konuşan horoz görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, evlenme yolunda adım atacağına işarettir.

Kahve falında horozun konuştuğunu görmek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına yorulur.

Kahve falında horozla konuştuğunu görmek hayatını ailesine adayacağına, beklediklerini duyacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş horoz görmek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında horoz ve hindi görmek gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında horoz boğmak mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında oyuncak horoz görmek mal edineceğine, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında horozu kesmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir