AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz resmi görmek

Kahve falında horoz resmi görmek

Kahve falında horoz resmi görmek özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, eğlence ve renk geleceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında horoz resmi gördüyseniz:

  • İş hayatınıza veya başarılı olmak istediğiniz konulara özel yaşamınızı veya kişisel konuları karıştırmanız sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında horoz resmi görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında horoz sürüsü görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına işarettir.

Kahve falında horoz gibi ötmek işinin ehli olacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında horoz dövmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında horoz kestiğini görmek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, zor zamanların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında horozun görmek karamsar olacağına, deniz aşırı işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kümeste tavuk horoz görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına tabir olunur.

Kahve falında konuşan horoz görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir