AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz horoz görmek

Kahve falında beyaz horoz görmek

Kahve falında beyaz horoz görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, onları koruyup kollayacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz horoz gördüyseniz:

  • Yakın bir gelecekte sosyal yaşamınız veya kariyeriniz hız kazanıyor ya da yükselişe geçiyor.

Kahve falında büyük beyaz horoz görmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz horoz görmek sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tavuk horoz görmek güzelliklere rast gelineceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine yorulur.

Kahve falında beyaz tavuk ve horoz görmek yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz horoz yakalamak hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında kümeste tavuk horoz görmek sevdikleri ile kavuşacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına işaret eder.

Kahve falında horoza sarılmak sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında horoz satın almak hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir