AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüysüz horoz görmek

Kahve falında tüysüz horoz görmek

Kahve falında tüysüz horoz görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, şükredeceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına yorulur.

Kahve falında tüysüz horoz gördüyseniz:

  • Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri ise çevrenizdeki insanlardan yardım alarak çözümleyebilirsiniz.

Kahve falında horoz tüyü görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına işaret eder.

Kahve falında tüysüz horoz görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında horoz tüyü yolmak yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında horozun tüylerini yolmak neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına işaret eder.

Kahve falında evde horoz görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında horoz dövmek çalışmalarının takdir edileceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında horoz dövüştürmek hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine işaret eder.

Kahve falında çok sayıda horoz görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir