AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok güzel perde görmek

Kahve falında çok güzel perde görmek

Kahve falında çok güzel perde görmek işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, stresten uzaklaşılacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok güzel perde gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz yapmalısınız.

Kahve falında çok güzel perde görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, düşmanına galip geleceğine işaret eder.

Kahve falında güzel perdeler görmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, hoş muhabbette olacağına işaret eder.

Kahve falında isli perde görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında dikilmiş perde görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, hasadının tarlasında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tül perde almak kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına inanılır.

Kahve falında tül perde takmak elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına yorulur.

Kahve falında perdeleri değiştirmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz perde görmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir