AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz perde görmek

Kahve falında beyaz perde görmek

Kahve falında beyaz perde görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz perde gördüyseniz:

  • Sizi sıkan bir konudan kurtulup, rahat nefes alabilirsiniz.

Kahve falında beyaz perde taktığını görmek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz tül perde almak parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine delalettir.

Kahve falında beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek gamsız bir hayat süreceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun beyaz perde görmek moral bulacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz perde yıkamak zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencerede beyaz perde görmek emeklerinin yarıda kalacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz perde astığını görmek üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tül perde takmak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir