AnaSayfa / Genel / Kahve falında tül perde takmak

Kahve falında tül perde takmak

Kahve falında tül perde takmak para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, aşının da çoğalacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında tül perde takmak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla yemek yiyebilir ya da içki içebilirsiniz, fikirlerinizi abartılı şekilde sergileyebilir ya da tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Kahve falında beyaz tül perde takmak sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine inanılır.

Kahve falında cama tül perde takmak mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tül perde takmak başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tül perde kesmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, donanımlı kılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tül perde aldığını görmek maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz tül perdeler görmek rahat bir nefes alacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pembe tül perde görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine yorulur.

Kahve falında tül perde yakmak hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, bunun farkına varacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir