AnaSayfa / Genel / Kahve falında perdeleri değiştirmek

Kahve falında perdeleri değiştirmek

Kahve falında perdeleri değiştirmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, yaşamının uzun olacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, patron koltuğunda oturacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında perdeleri değiştirmek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerden uzak olmanız gerekiyor.

Kahve falında perdenin değiştiğini görmek alım gücünün artacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına yorulur.

Kahve falında perde değiştirmek hasta ise iyileşeceğine, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine işarettir.

Kahve falında perdeleri değiştirmek kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında tül perde değiştirmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine yorulur.

Kahve falında tül perde kesmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına yorulur.

Kahve falında perde süslemek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz perde açmak sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil perde takmak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir