AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikilmiş perde görmek

Kahve falında dikilmiş perde görmek

Kahve falında dikilmiş perde görmek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına yorulur.

Kahve falında dikilmiş perde gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı seyahatler ilginç sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Kahve falında perde diktiğini görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında perde diktirmek sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dikilmiş perde görmek elindeki işi rayına oturtacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında eve perde diktirmek maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, iş yaşantısında hırslanacağına alamet eder.

Kahve falında perde diktirdiğini görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine delalettir.

Kahve falında yeni dikilmiş fidan görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, düzeninin yıkılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğme diktirmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik bir yokuşu çıkmak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir