AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel perdeler görmek

Kahve falında güzel perdeler görmek

Kahve falında güzel perdeler görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, hem de sevdiklerinin olacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel perdeler gördüyseniz:

  • Sizin için özel kişilerle ilişkilerinizi kuvvetlendirmenizi sağlayacak seyahat planları yapabilir, ilginç objeler satın alabilirsiniz.

Kahve falında çok güzel perde görmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına delalet eder.

Kahve falında güzel perdeler görmek kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, kalp kırıklığına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında pembe perde görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında perde çıkarmak yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına inanılır.

Kahve falında camda tül perde görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına rivayet eder.

Kahve falında tül perde satın almak sorunların artacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine alamet eder.

Kahve falında tül perde kapatmak hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında perdeci görmek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir