AnaSayfa / Genel / Kahve falında tül perde almak

Kahve falında tül perde almak

Kahve falında tül perde almak birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında tül perde almak gördüyseniz:

  • Kendinize düşünmek için zaman ayırın.

Kahve falında tül perde yakmak işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, hataların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz tül perde asmak hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında tül perde asmak müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında tül perde astığını görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yıkanmış tül perde görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına alamet eder.

Kahve falında mor tül perde görmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine yorulur.

Kahve falında beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı tül perde görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir