AnaSayfa / Genel / Kahve falında isli perde görmek

Kahve falında isli perde görmek

Kahve falında isli perde görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, çocuklarının fazla olacağına tabir olunur.

Kahve falında isli perde gördüyseniz:

  • Sizi igilendiren konulara zaman ayırmanız size ilham veren kişilerle tanışmanızı sağlayabilir.

Kahve falında isli perde görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine delalettir.

Kahve falında kirli perde görmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında altın perde görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine tabir olunur.

Kahve falında çiçekli perde görmek endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz perde satın almak işinde dar boğaza gireceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında perde düzeltmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına delalet eder.

Kahve falında renkli tül perde görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına yorulur.

Kahve falında eski perde görmek önemli yerlere geleceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir