AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok güzel kokmak

Kahve falında çok güzel kokmak

Kahve falında çok güzel kokmak hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında çok güzel kokmak gördüyseniz:

  • İlgi alanınızı paylaşan kişilerin desteğiyle bir fikrinizin peşinden gitmeniz ortaklığa olanak sağlayabilir.

Kahve falında çok güzel kokmak bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel kokmak hayırlı işlere girileceğine, işlerinin aksayacağına işaret eder.

Kahve falında ağzı soğan kokmak ev sahibi olunacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nefesi kokmak maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında soğan kokmak kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında alkol kokmak refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sarımsak kokmak geçici olarak rahatsızlanacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ter kokmak işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir