AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan kokmak

Kahve falında soğan kokmak

Kahve falında soğan kokmak özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soğan kokmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda, sevdiğiniz bir kişiyle sevgi dolu planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında ağzı soğan kokmak yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine alamet eder.

Kahve falında soğan kokmak bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine işarettir.

Kahve falında sarımsak kokmak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, bazı ortak işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında ayakları kokmak düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel kokmak hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında çok güzel kokmak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında nefesi kokmak kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında mis gibi kokmak çok büyük başarılar kazanacağına, çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir