AnaSayfa / Genel / Kahve falında ter kokmak

Kahve falında ter kokmak

Kahve falında ter kokmak hayırlı işe, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, ferahlığa çıkacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine inanılır.

Kahve falında ter kokmak gördüyseniz:

  • Kendi işinizi yapmaya başlayabilir, evden çalışabilir ya da sanatsal işlere ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında ter kokmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında çok güzel kokmak olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, çok büyük borçlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiş kokmak toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ağız kokmak onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel kokmak sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında ağzı soğan kokmak çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, prestij kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz kokmak karısı şile arasının çok iyi olacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında mis gibi kokmak hayatından nefret duygusunu atacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir