AnaSayfa / Genel / Kahve falında nefesi kokmak

Kahve falında nefesi kokmak

Kahve falında nefesi kokmak dişe diş savaşacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nefesi kokmak gördüyseniz:

  • Sizi yakından ilgilendiren her işte aynı yöntemi uygulayarak sonuca gitmeye çalışlın.

Kahve falında nefesi kokmak kazancının bol olacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soğan kokmak hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına işarettir.

Kahve falında çok güzel kokmak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ter kokmak bir süre bu duruma çare bulamayacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mis gibi kokmak olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında sarımsak kokmak sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzı soğan kokmak büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında ağız kokmak huşu içinde devam edeceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir