AnaSayfa / Genel / Kahve falında alkol kokmak

Kahve falında alkol kokmak

Kahve falında alkol kokmak rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, variyetinin her geçen gün artacağına, karşılıksız bırakmayacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında alkol kokmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili gayretler içinde olabilirsiniz.

Kahve falında alkol kokmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine delalettir.

Kahve falında soğan kokmak maddi sıkıntıların vuku bulacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında ayakları kokmak uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına işaret eder.

Kahve falında mis gibi kokmak Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına rivayet eder.

Kahve falında çiş kokmak üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarımsak kokmak atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında temiz kokmak geçiminin zorlaşacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağız kokmak sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir