AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzı soğan kokmak

Kahve falında ağzı soğan kokmak

Kahve falında ağzı soğan kokmak yaşamına bakacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, işlerin düzgün gideceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında ağzı soğan kokmak gördüyseniz:

  • Yakın çevre ilişkilerinizde dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında ağzı soğan kokmak hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında soğan kokmak eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında mis gibi kokmak güzel ve hayırlı günler geçireceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında alkol kokmak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında balık kokmak güzel günlerin geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ter kokmak sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında çiş kokmak bir koyulan işten yüz kazanılacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine delalet eder.

Kahve falında ağız kokmak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir