AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel kokmak

Kahve falında güzel kokmak

Kahve falında güzel kokmak önündeki engellerin ortadan kalkacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, her nimetin lezzetine varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel kokmak gördüyseniz:

  • Karşınıza bazı fırsatlar çıkacak.

Kahve falında çok güzel kokmak şansın döneceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel kokmak sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine tabir olunur.

Kahve falında sarımsak kokmak sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ter kokmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında balık kokmak dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çiş kokmak haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parfüm kokmak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temiz kokmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, her zaman hak ettiğini alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir