AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarımsak kokmak

Kahve falında sarımsak kokmak

Kahve falında sarımsak kokmak hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sarımsak kokmak gördüyseniz:

  • Sosyal olmaya özen gösterin.

Kahve falında sarımsak kokmak sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nefesi kokmak ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine işarettir.

Kahve falında çiş kokmak günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine delalettir.

Kahve falında balık kokmak geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parfüm kokmak dinden çıkacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakları kokmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine yorulur.

Kahve falında mis gibi kokmak ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına delalettir.

Kahve falında ağız kokmak alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir