AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok büyük kuşlar görmek

Kahve falında çok büyük kuşlar görmek

Kahve falında çok büyük kuşlar görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına inanılır.

Kahve falında çok büyük kuşlar gördüyseniz:

  • Belli konularda yeteneklerinizi ya da kendinizi keşfetmenizi engelleyen bağlardan ya da anlaşmalardan kurtulabilirsiniz.

Kahve falında büyük kuşa binmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük beyaz kuşlar görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında çok büyük kuşlar görmek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine alamet eder.

Kahve falında çok büyük yırtıcı kuşlar görmek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük kuşlar görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına delalet eder.

Kahve falında büyük muhabbet kuşu görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçan büyük kuşlar görmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir