AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan büyük kuşlar görmek

Kahve falında uçan büyük kuşlar görmek

Kahve falında uçan büyük kuşlar görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında uçan büyük kuşlar gördüyseniz:

  • Beraber çok mutlu anlar paylaşabilirsiniz.

Kahve falında uçan büyük kuşlar görmek hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine işaret eder.

Kahve falında uçuşan kuşlar görmek ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunun uçmasını görmek bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında uçan muhabbet kuşu görmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde kuşların uçtuğunu görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında uçan tavus kuşu görmek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında uçamayan muhabbet kuşu görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, kişinin muradına ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında serçe kuşu uçurmak hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir