AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşunu görmek

Kahve falında muhabbet kuşunu görmek

Kahve falında muhabbet kuşunu görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu gördüyseniz:

  • Düşünmekten vazgeçip teselliyi başkasında bulmanız gerekiyor.

Kahve falında muhabbet kuşunu görmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşuna sarılmak arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçta muhabbet kuşu görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında kafeste mavi muhabbet kuşu görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rengarenk muhabbet kuşu görmek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu yumurtası görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşu kaçırmak kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı renkli muhabbet kuşu görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir