AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kuşa binmek

Kahve falında büyük kuşa binmek

Kahve falında büyük kuşa binmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, hasta ise şifa bulacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük kuşa binmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak üzere tüm gücünüzle ilerleyin, çok yakında zafer sizi bekliyor.

Kahve falında büyük kuşa binmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında beyaz kuşa binmek bir yere taşınmaya, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deve kuşuna binmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına delalettir.

Kahve falında anka kuşuna binmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında büyük muhabbet kuşu görmek maddi zarara uğrayacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok büyük yırtıcı kuşlar görmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, acı tecrübeler edineceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük beyaz kuşlar görmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına işarettir.

Kahve falında büyük kuşlar görmek falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir