AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok büyük yırtıcı kuşlar görmek

Kahve falında çok büyük yırtıcı kuşlar görmek

Kahve falında çok büyük yırtıcı kuşlar görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok büyük yırtıcı kuşlar gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanırsanız güçlü iş birlikleri kurabilirsiniz.

Kahve falında çok büyük yırtıcı kuşlar görmek üzüntülü günler yaşanacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yırtıcı kuşu öldürmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında yırtıcı görmek dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtıcı kedi görmek el üstünde tutulacağına, işlerin ters gideceğine inanılır.

Kahve falında yırtıcı hayvan görmek tamamlanmadan kalacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında yırtıcı hayvandan kaçmak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah yırtıcı hayvan görmek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine inanılır.

Kahve falında yırtıcı aslan görmek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir