AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük muhabbet kuşu görmek

Kahve falında büyük muhabbet kuşu görmek

Kahve falında büyük muhabbet kuşu görmek fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Her önünüze gelene akıl danışmanız işinizi kolaylaştırmaktan ziyade daha da zorlaştırabilir.

Kahve falında büyük muhabbet kuşu görmek yaşamdan istediklerini alacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu yıkamak sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, küs arkadaşların barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli muhabbet kuşu görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı muhabbet kuşu görmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz muhabbet kuşu görmek başarılı bir kişi olunacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi yeşil muhabbet kuşu görmek onlardan büyük hayır göreceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu öldürmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli muhabbet kuşları görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir