AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kuşlar görmek

Kahve falında büyük kuşlar görmek

Kahve falında büyük kuşlar görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, borç batağına düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük kuşlar gördüyseniz:

  • İtirazlar, karşıt görüşler, yanlış yönlendirme veya öfke işle ilgili konuları daha da zorlaştırabilir.

Kahve falında büyük kuşa binmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında büyük kuşlar görmek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçan büyük kuşlar görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında büyük beyaz kuşlar görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında çok büyük kuşlar görmek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok büyük yırtıcı kuşlar görmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, küskünlük yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük muhabbet kuşu görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine yorulur.

Kahve falında üveyik kuşu görmek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir