AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük beyaz kuşlar görmek

Kahve falında büyük beyaz kuşlar görmek

Kahve falında büyük beyaz kuşlar görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük beyaz kuşlar gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınız veya size verilen görevler artabilir.

Kahve falında büyük beyaz kuşlar görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine işaret eder.

Kahve falında büyük kuşlar görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok büyük yırtıcı kuşlar görmek yapılan çalışmaların heba olacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine yorulur.

Kahve falında uçan büyük kuşlar görmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük muhabbet kuşu görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında büyük kuşa binmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine delalet eder.

Kahve falında çok büyük kuşlar görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi beyaz muhabbet kuşu görmek sakin giden yaşamının sarsılacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir