AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok büyük kaplumbağa görmek

Kahve falında çok büyük kaplumbağa görmek

Kahve falında çok büyük kaplumbağa görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine inanılır.

Kahve falında çok büyük kaplumbağa gördüyseniz:

  • Popülerliğiniz artıyor.

Kahve falında büyük su kaplumbağası görmek harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok büyük kaplumbağa görmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, umutlarının yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük yeşil kaplumbağa görmek yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine yorulur.

Kahve falında büyük kaplumbağa görmek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Kahve falında yeşil büyük kaplumbağa görmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçede kaplumbağa görmek ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaplumbağaya basmak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, işlerin çığırından çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın yavruladığını görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir