AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kaplumbağa görmek

Kahve falında büyük kaplumbağa görmek

Kahve falında büyük kaplumbağa görmek kötü günleri arkasında bırakacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, kazancının düşeceğine işarettir.

Kahve falında büyük kaplumbağa gördüyseniz:

  • Dikkat çekmek istediğiniz konular kendiliğinden kendini gösterdiyse dile getirmemenizde fayda var.

Kahve falında büyük yeşil kaplumbağa görmek daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına işarettir.

Kahve falında yeşil büyük kaplumbağa görmek değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına tabir olunur.

Kahve falında çok büyük kaplumbağa görmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük kaplumbağa görmek özlem gidereceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük su kaplumbağası görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine yorulur.

Kahve falında balık ve kaplumbağa görmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, geçim derdi yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü su kaplumbağası görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabuğu kırılmış kaplumbağa görmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir