AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağanın yavruladığını görmek

Kahve falında kaplumbağanın yavruladığını görmek

Kahve falında kaplumbağanın yavruladığını görmek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, kafasını toparlayacağına, vefakar bir insan olunacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın yavruladığını gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kaplumbağanın yavruladığını görmek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında kaplumbağa yavruladığını görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında farenin yavruladığını görmek kalıcı başarıyı yakalayacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında balığın yavruladığını görmek karlı işlere gireceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balıkların yavruladığını görmek kalp kırıklığı olacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercinin yavruladığını görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında köpek yavruladığını görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin yavruladığını görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir