Kahve falında bahçede kaplumbağa görmek

Kahve falında bahçede kaplumbağa görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında bahçede kaplumbağa gördüyseniz:

  • Kendinizi maddi manevi güvende hissetmenizi sağlayacak kişisel değişiklikler yapmaya odaklanmalısınız.

Kahve falında bahçede kaplumbağa görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine işarettir.

Kahve falında kaplumbağa doğurması görmek hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ev kaplumbağası görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, muradın olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa beslemek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kaplumbağayı doğururken görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı kaplumbağa görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaplumbağaların çiftleştiğini görmek işlerinin de bir düzene oturacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kumsalda kaplumbağa görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yeni bir ortama girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir