AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük yeşil kaplumbağa görmek

Kahve falında büyük yeşil kaplumbağa görmek

Kahve falında büyük yeşil kaplumbağa görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, kötülüklerden uzak olacağına, maddi güç sahibi olacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında büyük yeşil kaplumbağa gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları şimdiye kadar karşılaştıklarınızdan daha büyük bir şeyi içeriyor olabilir.

Kahve falında büyük yeşil kaplumbağa görmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil büyük kaplumbağa görmek çok yorulacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında çok büyük kaplumbağa görmek büyük paralar kazanılacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük kaplumbağa görmek işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük su kaplumbağası görmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil su kaplumbağası görmek daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil kaplumbağa görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, yeni bir makama sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında yeşil renk kaplumbağa görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir