AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük su kaplumbağası görmek

Kahve falında büyük su kaplumbağası görmek

Kahve falında büyük su kaplumbağası görmek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında büyük su kaplumbağası gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizdeki değişiklik yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında büyük su kaplumbağası görmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, başarı kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük yeşil kaplumbağa görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına alamet eder.

Kahve falında çok büyük kaplumbağa görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, istediği makama geleceğine inanılır.

Kahve falında büyük kaplumbağa görmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil büyük kaplumbağa görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, anne baba duası alacağına inanılır.

Kahve falında kaplumbağaya su vermek mutluluğun kapıyı çalacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil su kaplumbağası görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında suyun içinde kaplumbağa görmek kırılan kalbin onarılacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir