AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil büyük kaplumbağa görmek

Kahve falında yeşil büyük kaplumbağa görmek

Kahve falında yeşil büyük kaplumbağa görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil büyük kaplumbağa gördüyseniz:

  • İlham vermeyen rutin işleri bir kenara bırakıp, yeni yollara sapmalısınız.

Kahve falında yeşil büyük kaplumbağa görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük yeşil kaplumbağa görmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, şansının ve bahtının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük su kaplumbağası görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında çok büyük kaplumbağa görmek yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına delalettir.

Kahve falında büyük kaplumbağa görmek geçimin kolaylaşacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında küçük yeşil kaplumbağa görmek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil renk kaplumbağa görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine delalettir.

Kahve falında yeşil su kaplumbağası görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir