AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağaya basmak

Kahve falında kaplumbağaya basmak

Kahve falında kaplumbağaya basmak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında kaplumbağaya basmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kaplumbağaya basmak maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evi jandarma basmak büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında cam parçalarına basmak canla başla çalışacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına yorulur.

Kahve falında smaç basmak hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük abdeste basmak yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında turşu basmak yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına işarettir.

Kahve falında hamura basmak kalifiye elemanlar arasına gireceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine inanılır.

Kahve falında tahtaya basmak yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir